Aglio–Olio Peperoncino“ Italijos virtuvės prieskonių mišinys 50g., SKONIO PIRKLIAI
Be druskos.
Česnakai, pomidorai, čili, petražolės, paprika, svogūnai, raudonėliai, bazilikas.
Be druskos.
Česnakai, pomidorai, čili, petražolės, paprika, svogūnai, raudonėliai, bazilikas.
Puikus mišinys Neapolio gardžiausiems makaronams. Galima naudoti salotų, picų padažams, prieskoniniams aliejams, marinatams ar sausam mėsos įtrynimui. Geriausiai atsiskleidžia pakaitinus su aliejumi.
Mišinį sudėti į dubenį su trupučio šilto vandens, palikti mirkti 10 min., Į keptuvę įpilti aliejų ir įkaitinti. Mišinį supilti į keptuvę ir patroškinti 3-4 minutes. Į keptuvę supilti virtus makaronus ir gerai išmaišyti, galima pridėti tarkuoto sūrio.
Energetinė vertė: 244 kcal / 1023 kj
Riebalai: 2,7 g
iš kurių sočiųjų: 0,53 g
angliavandeniai: 41 g
iš kurių cukrų: 20,4 g
baltymai: 12,1 g
Druska: 0,2 g