Alyvuogės, konserv. produktai
-
Halkidiki žaliosios alyvuogės su kauliuku 300g/165g, NEFELI
2,59 €Halkidiki žaliosios alyvuogės su kauliuku.
-
-
-
GORDAL PICANTE ALYVUOGĖS BE kauliukų 370g., PERELLO
4,50 €Gordal Reina (karalienė) veislė kilusi iš Sevilijos Andalūzijoje. Šios žalios, traškios ir mėsingos alyvuogės turi marinate esančių guindilla aitriųjų paprikų aštrumo pojūtį. Alyvuogės didelės – kiekviena po 8–12 g.
-
CORNICABRA ALYVUOGĖS 370g., PERELLO
3,30 €Cornicabra alyvuogės yra antra pagal populiarumą Ispanijoje auginama veislė. Ji yra tamsiai violetinės spalvos ir gerai subalansuoto skonio, malonaus kartumo ir prieskonių užuominų. Puikiai tiks kaip užkandis iškylai.Norėdami pagerinti jų skonį, įberkite šiek tiek jūros druskos ir česnako.
-
Kaparėliai 345g/180g., PERELLO
4,50 €Šios skanios uogos, kaparėlių krūmo vaisiai, pasižymi gėlių aštrumu, kuris ypač gerai dera su žuvimi, nuo šukučių iki jūros ešerių. Jie nėra tokie aštrūs kaip kaparėliai, jie taip pat puikiai papildo kepinių ar sūrio lentą.
-
Manzanilla Picante Reieto žaliosios alyvuogės, 350g./160g. Perello
4,50 €Perello Manzanilla alyvuoges be kauliukų puikiai tinka valgyti prieš vakarienę. Šios sodrios žalios alyvuogės, tradiciškai auginamos Sevilijoje, konservuojamos su aštriomis čili pipirais, todėl sūrus užkandis suteikia pikantiškumo. Manzanilla alyvuogės dažnai įdaromos kitais ingredientais, įskaitant migdolus, pomidorus ir net mocarelos sūrį.
-
Marinuoti česnakai 345g./235g., Perello
4,40 €Marinuotas vyno acte, užplikytas raudonėliu ir peletrūnu, šis česnakas turi sotų ir pikantišką skonį. Patiekite kaip aperatyvą kartu su alyvuogėmis ir ančiuviais, kad galėtumėte užkąsti paprastu, klasikiniu užkandžiu arba pagardinti makaronų padažams, antipasti lėkštėms ir troškintoms daržovėms arba troškiniams.