Prieskonių mišinys sriubai 60g., SKONIO PIRKLIAI
Be druskos. Pastarnokai, morkos, porai, salierai, svogūnai, petražolės, pomidorai
Be druskos. Pastarnokai, morkos, porai, salierai, svogūnai, petražolės, pomidorai
Sriubos gaminimas su prieskoniais reiškia intensyvesnį ir sodresnį skonį. Ar žinojote, kad 5 minutes patroškinus daržoves lašelyje sviesto su puse žolelių ir prieskoniais gaunama tikrai skani sriuba? Naudodami šiek tiek riebalų ir įkaitindami juos, jie palaipsniui išskirs koncentruotus lakiuosius aliejus. Kai galiausiai į sultinį įpilsite troškintų ingredientų, kad užvirtų, tada galėsite pridėti likusių prieskonių, kad gautumėte daugiau skonio. Paslaptis yra troškinime.
Energetinė vertė: 255 kcal / 1069 kj Riebalai: 2,1 g iš kurių sočiųjų: 0,37 g angliavandeniai: 47,1 g iš kurių cukrų: 26,1 g baltymai: 9,5 g Druska: 0,6 g |