Lietuvos vėliavos spalvų derinys, kurį sudaro trys skirtingi medaus su uogomis segmentai. Geltona - šaltalankio uogos, žalia – pipirmėtės, raudona – avietės. Pagaminta Lietuvoje.
Sudedamosios dalys: medus 94,9%, šaltyje džiovintos avietės 1,7%, šaltyje džiovintos pipirmėtės 1,7%, šaltyje džiovinti šaltalankiai 1,7%.
Maistingumo deklaracija, 100 g produkto:
energinė vertė: |
1381 kJ/ 330 kcal |
riebalai |
0.8 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0 g |
angliavandeniai |
79.5 g |
iš kurių cukrų |
79.5 g |
baltymai |
0.9 g |
druska |
0 g |
Laikyti sausoje vietoje, ne aukštesnėje nei 20 C temperatūroje. Vengti tiesioginių saulės spindulių.
Nerekomenduojama vartoti asmenims alergiškiems produkto sudedamosioms dalims.
Grynasis kiekis 230 g.