Aprašymas
Tikras Lietuvos kulinarinio paveldo produktas iš XVII a. Anuomet puikavosi tik ant didikų stalų (juk gauti cukraus jo gamybai, tai ne obuolį kaimyno kieme nusiraškyti), o šiandien plačiai paplitęs ir sutinkamas įvairiose aplinkose: dovanų dėžutėse, turistinėse kuprinėse, kabinetuose prie kompiuterio ar dietos besilaikančių smaližių slėptuvėse.
Sudėtis: Obuoliai 91%, cukrus 9%.
Laikymo sąlygos: sausa, kambario temperatūros vieta, kur nepasiekia tiesioginiai saulės spinduliai.
Gamintojas: MB “Pjauk grybą”, Anykščių r. sav. Padvarninkų k. Ulyčios g. 1.
Grynasis kiekis: 100g
Per daug informacijos?
Paskambinkite, juk paklausti nieko nekainuoja!

