Prekių sąrašas pagal prekės ženklą PLANTATION RUM

Aktyvūs filtrai

  • Romas Plantation Pineapple Original Dark 0,7 l 40%

    37,50€

    Karibų romas iš dviejų pagrindinių regionų, Barbadoso, Jamaikos, maišomas iš amerikietiško ąžuolo statinėse, kuriose prieš tai buvo laikomas burbonas, brandinamų romų. „Pineapple Original Dark Rum“ gimė bendraujant, plantacijos vyriausiajam distiliuotojui Alexandre'as Gabrielis su Davidu Wondrichu, kuris yra parašęs keletą gėrimų ir kokteilių knygų JAV. Šis romas buvo distiliuotas naudojant tikrus prinokusius ananasus ir 3 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse. Pagrindinė romo gamybos žaliava – cukranendrių melasa, kuri maišoma su vandeniu ir mielėmis. Gamyboje išskiriami keturi pagrindiniai procesai – fermentacija, distiliavimas, brandinimas ir maišymas.   

  • Romas Plantation Original Dark 0,7 l 40%

    27,50€

    Karibų romas iš dviejų pagrindinių regionų, Barbadoso, Jamaikos, maišomas iš amerikietiško ąžuolo statinėse, kuriose prieš tai buvo laikomas burbonas, brandinamų romų. Pagrindinė romo gamybos žaliava – cukranendrių melasa, kuri maišoma su vandeniu ir mielėmis. Gamyboje išskiriami keturi pagrindiniai procesai – fermentacija, distiliavimas, brandinimas ir maišymas.  

  • Romas Plantation Barbados 5 Years Grande Reserve 0,7 l

    37,50€

    Tipiškas Barbadoso romas maišomas iš 5 metų amerikietiško ąžuolo statinėse, kuriose prieš tai buvo laikomas burbonas, brandinamų romų, vėliau senose prancūziško ąžuolo statinėse Chateau de Bonbonnet, Prancūzijoje. Pagrindinė romo gamybos žaliava – cukranendrių melasa, kuri maišoma su vandeniu ir mielėmis. Gamyboje išskiriami keturi pagrindiniai procesai – fermentacija, distiliavimas, brandinimas ir maišymas.   

  • Romas Plantation Barbados Extra Old su dėž. 0,7 l

    67,50€

    Romas „Extra Old Rum“ ypač senų romų mišinys, dar 12 - 18 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse Chateau de Bonbonnet, Prancūzijoje. Pagrindinė romo gamybos žaliava – cukranendrių melasa, kuri maišoma su vandeniu ir mielėmis. Gamyboje išskiriami keturi pagrindiniai procesai – fermentacija, distiliavimas, brandinimas ir maišymas.    

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši

svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.

Privatumo politika