Aprašymas
Vartojimas: vienas iš pačių paprasčiausių būdų įtraukti kanapių sėklas į savo mitybos racioną – berti į salotas, sriubas ar kokteilius. Iš kanapių sėklų taip pat galima pasigaminti augalinį pieną, kuriuo galėsite gardinti kavą ar košes. Na, ir žinoma, visada galite eksperimentuoti, kurdami naujus patiekalus, pagardintus riešutais kvepiančiomis kanapių sėklomis.
100 g produkto maistingumas ir energinė vertė 2501 kJ / 04 kCal
Riebalai 52,0 g. Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 4,0 g., mononesočiųjų riebalų rūgščių 0 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 41,0g , angliavandeniai 1 g ., skaidulinės medžiagos 2,0 g.Iš kurių cukrų 1 g., Baltymai 32,0 g., Druska 0,0 g
Laikymas: laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Sudedamosios dalys: lukštentos pluoštinių kanapių sėklos (100%)
Kilmės šalis: Lietuva.