Aprašymas
Sudedamosios dalys: šokoladas 49 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), cukruoti melionai 49 % (melionai (68,5 %), cukrus (29,6 %), konservantas SIEROS DIOKSIDAS, melionų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
Gali būti GLITIMO, PIENO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Per daug informacijos?
Paskambinkite, juk paklausti nieko nekainuoja!